Totally Scuba: onsite reparatieservice

BC-opleidingen is niet alleen sterk in en onder het water. Tijdens opleidingen bieden wij ook extra service aan de waterkant. Krijg je tijdens een opleiding te kampen met lekkage van je droogpak? Seal kapot? Of andere materiaalproblemen? Geen probleem: op ons bedrijventerrein in Enkhuizen is Totally Scuba gevestigd. Onze vaste partner in droogpakreparaties en onderhoud en levering van duikmaterialen. 

Materiaalproblemen

Cursisten met materiaalproblemen worden bij Totally Scuba direct geholpen met onsite service. Reparaties zijn meestal binnen een werkdag gereed en anders heeft Totally Scuba vervangende materialen uit voorraad beschikbaar. Zo stagneert de opleiding niet en worden ondertussen de eigen materialen onder handen genomen.  

Reparatie en onderhoud 

Totally Scuba is gecertificeerd voor reparatie en onderhoud van duikmaterialen. Kwaliteit, service en snelheid staan voorop. Het onderhouds- en reparatiecentrum van Totally Scuba bestaat uit een eigen, volledig uitgeruste plakwerkplaats, atelier en ademluchtwerkplaats. Meerdere duikbedrijven in de civiele duikindustrie en overheid, zoals de brandweer uit meerdere Veiligheidsregio’s, behoren tot de vaste klantenkring. Ook verzorgt Totally Scuba droogpakreparaties en het onderhoud van duikmaterialen voor diverse duikwinkels in de sportduikwereld. 

Nieuwe duikkleding en materialen

In eigen atelier produceert Totally Scuba neopreen droogpakken van het merk Subsea. Daarnaast is Totally Scuba dealer van diverse merken droogpakken, onderkleding en duikmaterialen, zoals Fourth Element, BARE, Ursuit, Scubapro, Shearwater, Suunto en Tecline. Totally Scuba staat garant voor kundig advies, maatwerk en een snelle levering. Het inmeten van duikkleding wordt ter plaatse geregeld en in de showroom in Enkhuizen is een breed assortiment aan producten uit voorraad leverbaar.

Direct naar Totally Scuba