Hercertificering

De certificaten Duiker en Duikploegleider zijn 4 jaar geldig. BC-opleidingen faciliteert de hercertificering voor beide certificaten. Neem contact met ons op voor ondersteuning bij het proces voor hercertificering.

Dutch recertification 

The Dutch certificates Diver and Diving Supervisor are valid for 4 years. BC-opleidingen facilitates the recertification of both certificates. Contact us for support in the recertification process.

  

Herhalingsopleiding Duikmedisch begeleider (DMB-B1 en DMB-B2)

Schrijf je hier in voor de herhalingsopleiding DMB-B1 of DMB-B2 

De Nederlandse certificaten DMB-B1 DMB-B2 hebben een geldigheidsduur van 2 jaar. Voorafgaand aan de hercertificatie Duikmedisch begeleider B1 en B2 volg je een herhalingsopleiding, bestaande uit theorie en praktijk. Bij BC-opleidingen ga je snel en makkelijk door de theorie heen met onze online lessen en memotrainer. De praktijk duurt 1 dag en vindt plaats bij BC-opleidingen met alle benodigde faciliteiten. De dag erna wordt het examen door de certificerende instelling afgenomen.  

Abonnement herhalingsopleiding DMB-B1 en DMB-B2

Bij BC-opleidingen is het mogelijk om na de initiële opleiding DMB (B1 of B2) een abonnement te nemen op het continue scholingstraject Duikmedisch begeleider. Met een abonnement heb je:

  • 2 jaar toegang tot de digitale leeromgeving (DLO)
  • Onbeperkt toegang tot de theorie- en/of praktijklessen van de initiële opleidingen als toehoorder. Aanmelden is hiervoor verplicht, uiterlijk 1 week vooraf. Er geldt een maximum van 10 toehoorders.
  • Automatische herinnering 6 weken voorafgaand aan de hercertificering.
  • De opleidingsdag DMB-B1 of DMB-B2 herhaling.
  • Faciliteren van de hercertificering op de examendag. 

Kijk hier voor de startdata van de herhalingsopleiding Duikmedisch begeleider (DMB-B1 of DMB-B2).