Catalogus duikopleidingen

Ga naar de online catalogus en schrijf je in voor een civiele opleiding of bekijk een demo van één van onze opleidingen.

 

   

Civiele duikopleidingen

Al onze civiele duikopleidingen Duikarbeid, Duikploegleider, Duikmedisch begeleider en Diver Medic Technician staan op datum in de catalogus. Kies de datum van de praktijkopleiding die jij wilt volgen. Circa 6 weken voor de start van de opleiding ontvang je een betaalverzoek. Na betaling krijg je toegang tot de E-learning en sta je ingeschreven voor de praktijkopleiding.

  

Brandweer duikopleidingen

Bekijk de demo’s van de opleidingen Brandweerduiker en Duikinstructeur in de catalogus. De demo’s geven een indruk van de e-learning en de opleiding. Inschrijven voor een brandweerduikopleiding gaat niet via de catalogus.

Neem contact met ons op om in te schrijven voor één van onze brandweeropleidingen Brandweerduiker, Duikploegleider, Duikmedisch begeleider of Duikinstructeur.  

  

Advies op maat

We bespreken graag de behoeftes en mogelijkheden voor een opleiding of training op maat. Neem contact met ons via info@bc-opleidingen.nl  of bel +31 (0) 228 722 420