Herhalingsopleiding Diver Medic Technician (DMT)

Vanaf het najaar biedt BC-opleidingen als enige beroepsduikopleider in Nederland de opleiding DMT initieel en herhaling aan. DMT is een door IMCA erkende certificatie en geeft bevoegdheid voor internationale, offshore duikopdrachten waar gewerkt wordt volgens IMCA richtlijnen. Het certificaat geeft geen bevoegdheid op Nederlands grondgebied.

Combinatie met DMB-B2

De certificaten DMT en DMB-B2 hebben beiden een geldigheidsduur van 2 jaar. Daarna volg je een herhalingsopleiding en doe je examen voor de hercertificatie. Om zowel internationaal als in Nederland bevoegd Duikmedisch begeleider te blijven bieden wij een combinatie van de herhalingsopleidingen DMT en DMB-B2 aan. Want met het volgen van de herhalingsopleiding DMT herhaal je automatisch de benodigde kennis en vaardigheden voor de herhalingsopleiding DMB-B2. Voor hercertificatie DMT én DMB-B2 doe je beide examens gelijktijdig. 

Aanmelden

Heb je interesse of wil je nu alvast aanmelden voor de opleiding DMT initieel of herhaling in het najaar? Stuur dan een email naar info@bc-opleidingen.nl met je naam en telefoonnummer en meld je vrijblijvend aan voor DMT initieel of herhaling. Zodra de startdata voor DMT bekend zijn krijg je van ons persoonlijk bericht.

Bevoegdheid Duikmedisch begeleider

DMB-B1:   duikarbeid in de categorie A1 en A2
DMB-B2:   duikarbeid in de categorie A3 t/m B4
DMT:         internationale, offshore duikarbeid uitgevoerd onder IMCA regelgeving

Extra

→  Neem een abonnement op de herhalingsopleiding DMB-B1, DMB-B2 en/of DMT