ENGLISH

Herhalingsopleiding Diver Medic Technician (DMT)

Vanaf het najaar biedt BC-opleidingen als enige beroepsduikopleider in Nederland de opleiding DMT initieel en herhaling aan. DMT is een door IMCA erkende certificatie en geeft bevoegdheid voor internationale, offshore duikopdrachten waar gewerkt wordt volgens IMCA richtlijnen. Het certificaat geeft geen bevoegdheid op Nederlands grondgebied. Deze opleiding is volledig Engelstalig. 

Combinatie met DMB-B2

De certificaten DMT en DMB-B2 hebben beiden een geldigheidsduur van 2 jaar. 8 weken voorafgaand aan de verloopdatum en maximaal 3 maanden na de verloopdatum volg je een herhalingsopleiding en doe je examen voor de hercertificatie. Om zowel internationaal als in Nederland bevoegd Duikmedisch begeleider te blijven bieden wij een combinatie van de herhalingsopleidingen DMT en DMB-B2 aan. Want met het volgen van de herhalingsopleiding DMT herhaal je automatisch de benodigde kennis en vaardigheden voor de herhalingsopleiding DMB-B2. Voor hercertificatie DMT én DMB-B2 doe je beide examens gelijktijdig. 

Inschrijven

Schrijf je direct in door een email te sturen naar info@bc-opleidingen.nl onder vermelding van je naam, telefoonnummer en de initiële of herhalingsopleiding die je wilt volgen. Of bel 0228-722 420. 

Toelatingseisen

  • Je bent in het bezit van een door IMCA erkend offshore duikcertificaat, zoals een door IMCA erkende Life Support Technician (LST), duikploegleider of duikarbeid.
  • Je bent in het bezit van een geldige duikmedische keuring, om in staat te zijn onder druk een decompressiekamer binnen te gaan.
  • Je huidige certificaat DMT is niet langer dan 3 maanden verlopen. 

Investering

Herhalingsopleiding

22 november – 26 november 2021
€725,- ex. BTW
Inclusief: examen DMT
Exclusief:

  • Lesboek: Diver Medical Technician: Care of the injured diver (2018), Ronald Ellerman, ISBN 978172498394 (lesboek zelf aanschaffen).
    H
    et lesboek wordt ondersteund met lesmateriaal in de online leeromgeving.
  • Lespakket met oefenmaterialen (circa €100,- kosten worden momenteel nog berekend).

Bevoegdheid Duikmedisch begeleider

DMB-B1:   duikarbeid in de categorie A1 en A2
DMB-B2:   duikarbeid in de categorie A3 t/m B4
DMT:         internationale, offshore duikarbeid uitgevoerd onder IMCA regelgeving

Extra

→  Neem een abonnement op de herhalingsopleiding DMB-B1, DMB-B2 en/of DMT