Preventieve coronamaatregelen

geactualiseerd op: 27 september 2021

Voor cursisten, kandidaten voor een examen, instructeurs, examinatoren, bezoekers en personeel van BC-opleidingen.

Voor iedereen gelden de “basisregels om verspreiding coronavirus te voorkomen” zoals aangegeven door de Rijksoverheid.

Testen

Bij benauwdheidsklachten, hoesten, verkoudheidsklachten of koorts doe je een zelftest. Dit doe je thuis, of op de locatie met een zelftest die op te halen is bij de bedrijfsleider. Bij een positieve uitslag blijf je thuis of ga je naar huis. Houden je klachten aan ondanks een negatieve zelftest? Laat je dan testen bij de GGD en meld dat bij de instructeur of de bedrijfsleider (Joke Blom 06 53 19 32 55). We blijven graag op de hoogte van de uitslag.

Desinfectie

Op diverse plaatsen staan desinfectiepompjes.  Ze staan er voor jou dus maak er gebruik van.

Faciliteiten BC-opleidingen

In aanvulling op de normale reinigingsstandaarden worden alle toiletten dagelijks gereinigd. Handdoeken worden dagelijks vervangen en daar waar mogelijk vervangen door papier. Deurkrukken en trapleuningen worden vaker gereinigd.

Lunch

Er wordt geluncht in shifts. Op diverse plaatsen hangen beeldschermen waarop de lunchtijd te zien is voor jouw groep. Alleen voor cursisten en examinatoren wordt de lunch verzorgd door BC-opleidingen.
Ben jij geen cursist of examinator dan kun je lunchen in de kantine aan de daarvoor gereserveerde tafel en neem je zelf je lunch mee.

DMB opleidingen

Het dragen van wegwerphandschoenen is verplicht bij handeling waar lichamelijk contact noodzakelijk is. Latex wegwerphandschoenen worden verstrekt.
Iedere cursist krijgt een eigen long voor de reanimatiepop.

Bij het examen wordt de long van de reanimatiepop geplaats en verwijderd door de examenkandidaat. De reanimatiepop wordt na iedere handeling gedesinfecteerd.
De kandidaat voor het DMB examen is 15 minuten voor aanvang van het tijdstip dat hij/zij ingedeeld staat aanwezig en wordt ontvangen in de vergaderruimte beneden op Voorland 4.

Zelf opletten

Jij wilt niet besmet worden en dat wil ik ook niet dus daarom houden wij ons aan de maatregelen.
We gaan het samen doen!