Open dagen 14 & 15 oktober 

  

Kom naar de Open dagen en ontdek de mogelijkheden voor jouw duikbedrijf bij BC-opleidingen. 

 

Medewerkers certificeren, veiligheidstrainingen organiseren of producttesten in een professionele omgeving? Bij BC-opleidingen profiteer je van een breed aanbod aan expertise, materialen en faciliteiten. Tijdens onze Open dagen leiden we je rond door het duikcentrum en bespreken we de mogelijkheden die aansluiten op de behoefte binnen jouw organisatie. 

 

  

Praktische informatie

  • Datum: 14 & 15 oktober
  • Tijd: 09:00 – 16:00 uur
  • Voor wie: duikbedrijven en beroepsduikers.
  • Locatie: BC-opleidingen, Voorland 13, Enkhuizen

  

Aanmelden

Meld je aan door een email te sturen naar info@bc-opleidingen.nl onder vermelding van je naam, telefoonnummer, datum en tijdstip waarop je naar de Open dag wilt komen. Of bel 0228-722 420. 

   

Over BC-opleidingen 

BC-opleidingen is een SWOD erkend, Nederlands opleidingscentrum voor beroepsduikers uit alle sectoren van de duikindustrie. Dit duikcentrum beschikt over diverse binnen- en buitenwater faciliteiten voor beroepsduikopleidingen en -trainingen. Wij bieden initiële en herhalingsopleidingen die na examinering leiden tot een certificaat van een certificerende instelling. Tevens zijn alle faciliteiten te huur voor eigen trainingen en opleidingen met eigen middelen en mensen, of met een volledig verzorgd trainingsprogramma op maat.