Hercertificering Duikmedisch Begeleider

Abonnement DMB-B1/B2 herhaling

Nieuw is de mogelijkheid een abonnement te nemen op het continue scholingstraject Duikmedisch Begeleider. Na de initiële certificering DMB (B1 of B2) kunt u een abonnement afsluiten met de volgende voordelen:

 • 2 jaar toegang tot de digitale leeromgeving (DLO).
 • Onbeperkt toegang tot de theorie- en/of praktijklessen van de initiële opleidingen als toehoorder. Aanmelden is hiervoor verplicht, uiterlijk 1 week vooraf. Er geldt een maximum van 10 toehoorders.
 • Automatische herinnering 6 weken voorafgaand aan de hercertificering.
 • De opleidingsdag DMB B1 of B2 herhaling.
 • Faciliteren van de hercertificering op de examendag incl. lunch/koffie/thee/fruit.

 

Het aanmelden van de hercertificering bij de CI blijft de verantwoordelijkheid van de cursist.

BC-opleidingen ondersteunt hierbij desgewenst.

Lesmateriaal

De opleiding is inclusief het lesmateriaal. Voor aanvang van de opleiding ontvangt u van ons een digitale “sleutel” welke toegang geeft tot een digitale leeromgeving. De theorielessen zijn hiermee 24/7 toegankelijk en kunnen in eigen tijd worden gevolgd op een eigen laptop, iPad of telefoon.
Om u zo goed mogelijk voor te bereiden op het theorie examen is de memotrainer ontwikkeld. De memotrainer is zo ingesteld dat u regelmatig een aantal vragen krijgt.
De vragen zijn beschikbaar zodra u de leerstof van een bepaald onderwerp tot u heeft genomen. Bent u toe aan uw tweejaarlijkse herhaling DMB, dan is onze digitale leeromgeving uitermate geschikt om u voor te bereiden op het theorie examen.

  Certificering

  Het examen door de certificerende instantie (CI) vindt plaats op de dag direct na de opleiding. Na het met goed gevolg afleggen van het examen krijgt u via de CI een certificaat. De kosten voor het examen worden door de CI bepaald en separaat gefactureerd.

  Opleidingskosten

  Voor een actuele opgave van de opleidingskosten verzoeken wij u contact op te nemen met info@bc-opleidingen.nl.

  Planning

  Klik hier voor de actuele planning.

  Inschrijving

  Voor inschrijving klik dan hier.