Droogpakken experience 12 april

Op vrijdag 12 april organiseert Totally Scuba i.s.m. BC-opleidingen een droogpakken experience voor brandweer- en civiele duikers.

Tijdens deze dag presenteren diverse merken zich met droogpakken en onderkleding. Zo zijn de importeurs van o.a. Fourth Element, BARE en Ursuit aanwezig.

Beroepsduikers maken tijdens deze dag kennis met het assortiment droogpakken en onderkleding (civiel en brandweer) en krijgen op deze dag informatie over de specifieke kenmerken van de droogpakmaterialen en de mogelijkheden m.b.t. thermische bescherming.
Er is volop gelegenheid om in gesprek te gaan over maatwerk-opties, onderhoud en reparatie van droogpakken.

Voor diegenen die de lesfaciliteiten van BC-opleidingen nog niet bezocht hebben, is deze dag een mooie gelegenheid om zich over de les- en trainingsmogelijkheden te laten informeren.

Aanmelden
Deelname is weliswaar gratis, maar om de dag in goede banen te leiden verzoeken wij iedereen zich vooraf aan te melden voor één van de volgende tijdblokken op vrijdag 12 april:

Ochtend:         10.00 - 13.30 uur
Middag:           14.00 - 17.30 uur
Avond:            18.00 - 21.30 uur

Aanmelden doet u door een mail te sturen naar info@totallyscuba.nl o.v.v. het tijdblok van voorkeur en het aantal deelnemers.
Bij meerdere deelnemers graag de mailadressen van alle deelnemers doorgeven.