Brandweerduiker

Vakbekwaam worden

BC-opleidingen ondersteunt met haar expertise en faciliteiten de veiligheidsregio’s bij het verzorgen van brandweer duik(ploegleider)opleidingen en (her-)certificeringen. De duikopleiding voldoet aan het curriculum van het A2 schema van SWOD, het curriculum voor brandweerduiker van het IFV en geeft tevens inhoud aan toekomstige les- en leerdoelen voor het duiken met OLV (Oppervlakte Lucht Voorziening).

Vakbekwaam blijven

Volg onze oefendagen om vakbekwaam te blijven als brandweerduiker en -duikploegleider. Onze faciliteiten en veiligheidsorganisatie zijn dusdanig opgezet dat deelname geen beslag legt op uw operationele sterkte: niet in mensen en niet in middelen.

U heeft de mogelijkheid om als korps/regio een besloten oefendag te boeken (groepsdynamiek), of als individu (flexibiliteit in uw planning).

Download hier ons aanbod voor het vakbekwaam blijven.

De faciliteiten en veiligheidsorganisatie zijn dusdanig opgezet dat deelname geen beslag legt op uw operationele sterkte: niet in mensen en niet in middelen.

Onze aanpak brengt kandidaten geconditioneerd in aanraking met verhoogde risico’s. Het resultaat: duikers die kúnnen duiken.

 

Planning

Klik hier voor de actuele planning vakbekwaam worden.

Klik hier voor de actuele planning vakbekwaam blijven.